За Нас

Најголемото стовариште за градежни материјали во југоисточна Македонија.

Стовариште за градежни материјали

Доколу започнувате да градите тогаш ние сме вашиот најсигурен деловен партнер. Кај нас ќе најдете буквално се од градежни материјали. Тули, цемент, арматура, керамиди, граѓа, профили, блокови како и најголем избор на бои и лакови, железарија и браварија, рачен и електричен алат.

Изградба и продажба на станови

Нашата компанија се занимава со изградба и продажба на станови изградени по највисоките европски стандарди за сеизмичка стабилност. Градењето е според сите врвни звучни, термо и хидро изолациони стандарди со употреба на градежни материјали од најреномираните домашни и европски производители.